Нови деца се набират всяка есен. Началото на танцовата година за нови деца е 1-ви октомври.
За всички останали тренировките започват още от 1-ви септември. Репетичиите се провеждат в удобно за децата време според техния график в училище. Танците продължават по график до края на м.юни. Юли месец тренировките за месеца се взимат в рамките на една седмица, като интензивен курс.
Групите в студиото са съобразени с възрастта на децата. На всяко дете се обръща индивидуално внимание.
Танцово студио "Милениум" разполага с богат и разнообразен реквизит от сценични облекла за свяка възрастова група. От тази година предлагаме възможността за закупуване на специално репетиционно облекло и други рекламни облекла (тениски, потници, суетчъри), които остават за вас!

    На  каквото и ниво да се намирате вие или вашето дете, независимо дали никога до сега не сте се занимавали с танци или пък напротив и просто искате да смени стила, може да намерите място при нас!

    Обучението обвхваща деца от предучилищна възраст (6 годишни) до 18 години, с концертен характер. Също така имаме танцова група само за разтоварване и настоение за 18+ годишни.

Стилове:
- танцово шоу, характерни танци, танци на класическа основа, танци с жив и разнообразен сюжет на модерни музикални парчета.

    Освен да се учат да танцуват, в танцово студио "Милениум" децата имат възможност и биват насърчавани да трворят и сами да измислят своите танци и костюми.

Танцови групи:

- "Мини Милениум" - група за начинаещи деца до 12 годишна възраст, които се учат на основите на танца, чрез забавни и интересни игри и упражнения. Подготвят сценични изяви с танци подходящи за тяхна възраст и танцова техника. Уастват във фестивали.

- "Милениум Ждуниер" - група от деца до 12-13 годишна възраст, които са напреднали в своята танцова техника и опит. Участват активно в различни концертни изяви. Развиват своите таланти. Уастват във фестивали и конкурси.

- Голям състав на "Танцово студио Милениум" - юноши от 14 до 18 годишна възраст. Концертен състав с множество изяви в България и извън нея. Имат богат и разнообразен танцов репертуар. Участват във фестивали и конкурси.

- Група за разтоварване и настроение - жени на възраст от 18+. Групата няма концертен характер. Изпълняват се упражнения за повдигане на тонуса, раздвижване и повишаване физическата актинвност. Учат се народни и модерни танци, които целят да разширят вашите танцови умения, повишат настроение и да ви накарат да забравите за напрежението и стреса, които ни заобикалят.