ТАНЦУВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ С НАС!

 

    Танците са един прекрасен начин за отмора, поддържане на добра фигура и здраве. И не на последно място танците поддържат доброто Ви настроение.

    С какво се различаваме от другите? Защо точно това студио? - танцьорите пишат за студиото

    "Честит 12-ти Рожден Ден "Милениум" !!! Помня , когато една непозната жена влезна в класната стая. Аз бях 1 клас. Тя раздаде листчета на всеки от класа... Още на следващия ден с майка ми отидохме да говорим с госпожа Цветомира Крумова и от тогава ми се промени живота. Танцово студио Милениум ми е второто семейство. Това не са просто танци. Това е живот , емоции. Всички там сме едно цяло и си помагаме когато някой има проблем. Ходим по екскурзии ,забавляваме се, шегуваме се. Вече 6-та година съм в това студио и не знам какво щях да правя ако те не бяха до мен. Днес (19.04.2013г.) изпратихме нашите абитуриенти Станимира и Глория. Надявам се те никога да не ни забравят и да ни посещават от време на време. ОБИЧАМ ВИ МИЛЕНИУМ ♥ :)"
Дарина Р. - 14г.

    "За мен няма нищо по-красиво от магията на танца. Когато танцуваш в ритъма на музиката идва един момент, в който ти се сливаш с нея. Усещаш как движенията заживяват сякаш извън теб и танцът оживява. Тогава осъзнах, че не е важно кой точно е изпълнителят на даден танц, защото, когато танцуваме те стават самостоятелни, а ние оставаме само изпълнители. По-важно е да се обединим и така танцът ще живее чрез нас. Всеки има нужда от нещичко, в което да е добър, което да му дава сили. Това студио е моето. Тук намерих своето място да се изявявам и развивам. От толкова много време съм в студиото, че често децата ме питат дали не е кръстен състава на мен, а аз с усмивка им разказвам историята ;)"

    Милена М. (22г.) - малкият шеф ;), в студиото от 12 години и още не може да си тръгне...

    "Един прекрасен ден се озовах на тренировките на ‘Милениум”. Даже помня датата - 2 март 2005 г. В момента, в който влязох се играеше „Ин и ян” и се влюбих. Влюбих се в движенията, в ‘Милениум”, в този танц. Още на следващия ден се записах и станах част от семейството. ДА, семейство, за мен, това е думата. Нещата, които научих, хората, с които се запознах, всичко това ме промени и състава стана, като мое семейство.

    Обожавам танците, обожавам състава, обожавам даже „миризмата” на залата, защото това, което ми даде студиото, е незабравимо и незаменимо за мен.
Минаха 2 години откакто се дипломирах в студиото, НО не мога да кажа, че съм напуснала състава. НЕ, защото продължавам да поддържам контакти с всички хора от състава, да ходя на участията, да си припомням стъпките, когато слушам познатите песни.
Има една приказка „няма бивша балерина”, аз ще я перефразирам и ще кажа „няма бивша милениумка”. Е поне това се отнася за всеки вложил по един или друг начин сърцето си в студиото."

    Милена К. (20г.) – позната още като Мила или просто „синьото”.

За студиото:

    Създаването на танцовото студио е случайно събитие. Идеята за създаване на студио за модерни танци е на бившата директорка на "Център за работа с деца" - Евелина Евтимова. На 1 ноември 2000 год. студиото става факт. Кръщават го „Милениум” в чест на хилядолетието. Следват рокади. Така през 2002 год. „Милениум” тръгва самостоятелно да търси своя път.

    В студиото танцуват деца от 7 до 18 години, разделени са във възрастови групи. В репертоара му са известни музикални парчета на различни езици. Нови деца се набират всяка есен.

За ръководителката:

 
    Художествен ръководител на танцовото студио е Цветомира Крумова. Тя се е занимава с танци през целия си живот. Първо преминава през школата на класическия балет, после през спортната гимнастика и накрая трайно се установява при народните и характерните танци. В родния си град Плевен, тогава център на българо-съветската дружба, опознава добре руските ритми. Това й помага по-късно, когато кандидатства в София с народни танци и класически балет. Завършва успешно „Хореография” и по време на обучението си усвоява танца във всичките му разновидности. След дипломирането се отдава напълно на ритмиката първо в родния си град, после в Пловдив, 5 години в Италия и отново в града на тепетата. Тук променя посоката и от народни танци се ориентира към модерното изкуство.